lamellen

Wat zijn de voordelen van vouwgordijnen?

Vouwgordijnen kennen de eenvoudigheid van rolgordijnen, maar zien er dan erg stijlvol uit. Vouwgordijnen worden vaak gekozen bij een landelijk interieur, omdat de linnenlook stoer staat maar ook erg luxe. Je ziet vouwgordijnen ook in andere woonstijlen terug, zoals een romantisch of een klassiek interieur, maar ook in stoerdere huishoudens zoals een industrieel of modern interieur. Vouwgordijnen worden met de jaren populairder, maar toch is het niet de meest verkochte raamdecoratie en dat is best gek.

De vijf voordelen van lamellen:

1. Vouwgordijnen worden met een apart bevestigingssysteem geleverd en zijn eenvoudig te bedienen. U kunt zelf beslissen hoeveel licht er wordt doorgelaten, u kunt ook zelfs het gehele raam afsluiten met het vouwgordijn wat zorgt voor privacy.
2. Als het raam is afgesloten met het vouwgordijn dan behoudt u de warmte in huis; dit betekent dat u vooral op koude dagen warmte en geld bespaart door de isolerende werking van vouwgordijnen. Naast dat de warmte binnen blijft en de kou buiten, zorgen vouwgordijnen er ook voor dat geluid gedempt wordt.
3. Vouwgordijnen zijn goed schoon te houden. U kunt het doek gemakkelijk van het systeem halen zodat u de vouwgordijnen kunt wassen op 30 graden. Dit is anders bij raamdecoratie zoals rolgordijnen die niet schoon te maken zijn of bij jaloezieën die u wel één keer per maand dient af te stoffen.
4. U kunt vouwgordijnen tot vier meter breed en 2,60 meter hoog bestellen bij VouwgordijnenExpert. Onze vouwgordijnen zijn geschikt voor alle soorten en maten ramen en ook voor grote oppervlakten zoals schuifpuien.
5. U heeft bij VouwgordijnenExpert de keuze uit verschillende stoffen en kleuren. De meeste mensen kiezen voor een lichtdoorlatende stof zodat je nog genoeg licht in huis hebt, De populairste kleuren zijn rustige kleuren als beige, grijs, wit, bruin en blauw.
 Verano is hét A-MERK op vouwgordijnen gebied.

Het verschil: gebruiksgemak, mooiere afwerking, kwaliteit stoffen & keuze 100+ kleuren. 
Tip: Bekijk onze sfeerfotos en zie de kwaliteit in uitstraling, design & afwerking.
Gefabriceerd in Nederland en met 2 jaar garantie. Lees hier meer over kwaliteit en garantie.
Vertrouwd winkelen
 
Verzending
  • 5 - 10  werkdagen