lamellen

Gordijnen schoonhouden en goed verzorgen zorgt voor schoner huis

Uit onderzoek blijkt dat gordijnen de grootste boosdoeners zijn in een huis als het gaat om het vasthouden van stof. Het is lastig om te achterhalen waar al het stof vandaan komt en het zal er ook altijd blijven, echter kan het u zomaar één keer per week schoonmaken schelen als u de grootste factor van het verspreiden van stof goed aanpakt. 


Gordijnen reinigen
U kunt uw gordijnen het beste reinigen door deze 1 á 2 keer per maand te wassen, dit kan gewoon in de wasmachine. Daarna even goed uit laten waaien buiten op een wasrek. Vervolgens bestaan er ook nog veel middelen om uw gordijnen mee in te spuiten en zoveel mogelijk stof tegen te gaan. Mocht u hier geen tijd voor hebben of te weinig verstand van hebben, zijn er verschillende thuiszorg organisaties die u bij dit soort klusjes kunnen helpen. Organisaties als
HomeWorks kunnen u altijd ondersteunen, dit zijn landelijke opererende organisaties met een hoog kennisniveau en hoge betrouwbaarheid.

Aanvullende tips voor het voorkomen van stof
Naast het aanpakken van de bron wilt u natuurlijk ook nog extra informatie waarmee u door uw hele huis sneller stof kunt tegen gaan. Hieronder een aantal waardevolle tips:

1) Leg bij iedere deur een mat neer, zo kunnen kinderen en gasten de viezigheid van hun schoenen vegen voor ze uw huis betreden.
2) Huisdieren? Zorg dat ze schoon binnen komen na het wandelen. Veeg hun poten af voor dat de dieren naar binnen gaan en borstel als het even kan ook nog even de vacht.
3) Afzuigkap regelmatig verschonen. Zeker als u huisdieren heeft, de afzuiger kan namelijk verstopt raken door de stof die er opgezogen wordt, zeker met huisdieren raken afzuigingssystemen sneller verstopt!
Verano is hét A-MERK op vouwgordijnen gebied.

Het verschil: gebruiksgemak, mooiere afwerking, kwaliteit stoffen & keuze 100+ kleuren. 
Tip: Bekijk onze sfeerfotos en zie de kwaliteit in uitstraling, design & afwerking.
Gefabriceerd in Nederland en met 2 jaar garantie. Lees hier meer over kwaliteit en garantie.
Vertrouwd winkelen
 
Verzending
  • 5 - 10  werkdagen